Underbara väder

Strålande sol och över 20 grader här idag. Nu är det sommar på riktigt! Det enda som fattas nu är semesterledigt, men jobb i några veckor till sen har jag en hel månad ledigt. Underbart!


Fick träffat min fina B igår, som tur var! Vi myste till det i parken med varsin glass och massa tjat i solen innan det var dags för henne att hoppa på bussen hemåt. Det blev ingen långvarig stund men bättre än inget alls, då bägge har mycket att stå i så är vi glada för den lilla stunden vi faktiskt kan. Man får passa på helt enkelt! Efteråt spenderade jag resten av kvällen hemma, försöker kurera min dumma förkylning som inte vill försvinna. Apoteket nästa!
detta var ett par år sedan. minnen minnen!


Nya utmaningar


Då var det måndag igen och en helt ny vecka med nya utmaningar väntar. Idag har jag bara planerat att träffa min fina B, förhoppningsvis blir det av! Annars ska jag hem och slänga mig på soffan resten av kvällen och inte göra en sak. Från att jag gick upp igår morse till sent på eftermiddagen städades det i hela lägenheten hemma o sen på kvällen var det kalas. Så jag förtjänar soffan idag känner jag! :)


Redan i fredags började min helg, med självklart firande av Midsommar. Jag tog med min egna lilla familj ut till mina föräldrars hus på landet där alla samlades för en liten traditionell lunch och brännboll. Senare på kvällen tog vi fram grillen och gjorde iordning ännu mera mat, plus efterrätt, igen. Om man var mätt när man åkte hem sen senare, haha jösses! En fantastiskt mysig dag blev det i alla fall! Hunden var mer än nöjd han också, ligga ute i solen hela dagen och springa runt lös på landet. Då är han som lyckligast!


RSS 2.0