Blogguppehåll


Pg a privata skäl har jag valt att inte blogga på ett litet tag som ni kanske har märkt, det finns varken tid eller lust för tillfället. Istället för att uppdatera med meningslösa inlägg har jag valt att inte uppdatera något alls under en tid. Men nu börjar man sakna det och idéer ploppar upp i huvudet på en, så om ett tag är bloggen igång som vanligt. Plus en massa annat nytt.

Hoppas ni som följer bloggen kikar in emellanåt eller varför inte hålla koll via Bloglovin, mycket enklare blir det inte..

Tränar Wp...

24b88b8a0fbcda382cb2b9732ded670b.png

Kolla varifrån!

Tränar Wp med Chevy. Nu är vi bägge två helt slut! :)


Onsdag

Ååh, jag hostar snart ihjäl mig! Fått besked att det är ett virus som härjar runt, var och varannan har det. Gått med det över en vecka så jag hoppas det snart ger sig.

Inget spännande har hänt under veckan, bara vart jobb och otroligt lugnt hemma på kvällarna. Men igår åkte vi ner till stranden, fick badat och tränat bebis. Mys!

Nu blir det en liten morgonpromenad..

Måndag

Och jag är tillbaka på arbetet efter semestern! Känns faktiskt helt underbart, skönt att komma igång igen och få in rutiner på dagarna.


Back to work!
?!


Är det inte helt underbart att grannen över har världens fest just idag?! Jag som skulle försöka somna tidigt! Inte nog med att dom spelar överdrivet hög musik, dom stampar även i golvet i takt med musiken. Mitt sovrum är precis under, toppen! Visst, fester kan man ha men då finns det vissa gränser. Men idioter finns det tyvärr gott om.

Ordet respekt är inget folk känner igen?

Klockan närmar

...sig läggdags. Börjar jobbet på Måndag igen efter 4 veckors semester. Och det är en omställning för mig! Usch, börja gå upp tidigt som attan på morgonen. Men jag har haft en helt okej semester även om vädret inte vart det bästa, jag har hunnit med en hel del och nöjer mig som läget är.

Tog en underbar kvällspromenad förut, gick bort till Ns pappa där vi blev kvar hos en av grannarna nån timma.


God morgon

.
..fast jag har varit uppe ett tag, även denna natten lyckades jag vakna 3 ggr. Jag förstår inte varför! Dumt att det blivit till en "vana" nu under semestern då jag börjar jobba igen på Måndag. 

Idag hade jag mängder med planer för dagen men jag får se hur det blir med dom. När jag gick upp imorse kände jag mig som en zombie, förkylningen blir bara värre och värre. Nu när vädret tillåter hade jag tänkte ta en långpromenad runt ett ställe här i närheten, åka förbi svärfars hus och lite sånt men jag känner verkligen inte för det. Ska luta mig tillbaka i soffan och kolla klart på Våra bästa år, efter det ska jag försöka ta tag i saker!


Armband
Nytt i smyckeskrinet Äventyr

...har jag och bebis varit på idag! Mötte upp en del av min familj i Uddevalla och gick till Emaus Lantgård, små barnen tyckte det var kul! Dock kunde jag inte stanna så länge pga en gris som knata runt lös o var lite småsur. Gick runt bland alla familjer som satt och fikade, trampade på filtar o nafsa efter folk :S 

Blev ett stopp på Restad Gård också när vi kom hem, ett perfekt ställe när man vill rensa tankarna ibland. Gick en liten promenad runt området, försökte spana om svärmor/farmor var ute men icke! Fick se bilen o mms iväg en bild till henne med bilen på, "Jag vet vart du jobbar nu!", fick tillbaka senare "Fan också!" Haha, hon kan inte dölja något för mig och bebis :)Tisdag


Förkylningen känns både sämre o bättre, halsen har blivit normal igen iaf. Regn ute idag med så det är bestämt film dag här hemma heela dagen!Jag avskyr att ha ont i halsen, varje gång jag hostar känns det som man river upp precis  h e l a  halsen! Tur att jag handlade hem lite nytt té häromdagen för det sitter fint nu. Söders höjder & Sommar o SolNy vecka

....och jag ligger hemma i soffan, har blivit sjuk! Halsen är svullen och öm, har dessutom tappat rösten. När det ändå är dåligt väder ute tänkte jag faktiskt bädda ner mig i soffan och titta på nyaste Harry Potter filmen. Efter det kanske man gör något vettigt, eller inte.

Vad hittar ni på idag?RSS 2.0