Redo

Efter en massa busande och en super mysig morgon är det dags för mig och bebis att bege oss mot tågstationen för att hämta upp sambon.

Fredag

Nu ikväll blir det otroligt lugnt för min del, jag förmodar att det är influensa jag dragit på mig eller så är det en väldigt kraftig förkylning. Och imorgon måste jag vara utvilad då jag och sambon ska köra ner cabben på släp till mitt jobb. Som jag mår nu är jag inte världens piggaste så jag hoppas jag mår bättre imorgon när jag vaknar. Hinkar för tillfället i mig mängder i vatten!

Förkylning/Influensa?Jag, min Systerson och Storasyster i somras.


Tror jag dragit på mig en rejäl förkylning eller så är det influensa. Satt ute hos en vän igår kväll och när jag kom hem började jag frysa något fruktansvärt och det vägrar släppa. Sambon fick ligga och värma mig innan jag kunde somna. Fan! Jag har inte tid att vara sjuk nu.


Hur är det med er? Är ni pigga och krya eller är det likadant med er som för mig?
Dom allra flesta är ju tyvärr sjuka för tillfället.

Arm & Hals


Jag tycker till


Hiss;

- Dom få varma dagarna
som kommer emellanåt lär man sig uppskatta nåt otroligt. Efter några dagar/veckor med konstant regn och blåst piggar det upp en när det för en dag blir som en "sommardag". Humöret ligger på topp och man blir väldigt glad.

- Att ha ett fast jobb som läget är för tillfälligt känns väldigt skönt. Fler tusen människor har antingen fått avgå, blivit varslade eller sparkade över en dag. Det är helt sjukt vad det har ställt till det. Och jag är väldigt glad i detta läge att jag jobbar inom pappas företag, där sitter jag säkert!


Diss;

- Hösten närmar sig med stora steg och jag känner mig inte alls redo för det, än. Sommar kan vi väl knappast säga att vi har haft och från ingenstans har det plötsligt börjat mörkna otroligt fort, det är blåsiga och kalla dagar. Regn ska vi inte prata på. Nej usch, hösten är inget för mig.

- PC data finns det något värre? Jag förstår inte människor som köper PC år efter år. Dom håller max 3 el 4 år sen är det dags att köpa en ny. Redan efter 1 månad kan man märka på datorn att den är trög eller att något felar på den. Nästa gång det är dags att köpa ny dator på jobbet hoppas jag att det blir en Apple som jag har hemma.  Förbättra PC!


Håller du med mig eller inte?
Tyck till!090909


Är det någon som reflekterar på rubriken idag?
090909


Är det något speciellt med denna dag när det inträffar? Händer det särskilda saker? Vad tror/tycker du?

Jobb Jobb


Under veckorna kommer det inte alls bli lika mycket uppdatering som det kan bli på helgerna. Jobbet tar en stor del av dagen och när jag väl kommer hem finns det otroligt mycket annat som man måste ta tag i. Igår blev det matlagning med en gång jag kom hem, så fort jag var färdig hade jag lovat att hjälpa lillasyster med en läxa. Tid tog det men resultatet blev lyckat, hoppas även hennes lärare tycker det annars är det kört :)

VideokameraInnan jag gick på semester gjorde vi en stor beställning av kontorsmaterial, om man handlade över en viss summa följde en videokamera med på köpet. Ingen av dom andra ville ha den så jag fick den! Ingen märkvärdig alls, var runt 5 megapixel på den men det funkar alldeles utmärkt. Ett par veckor efter åkte jag och sambon till Örebro för att MH testa våran hund. Var ett perfekt tillfälle att prova videokameran och resultatet blev helt okej.


Ändrade planer

Dagen igår gick inte riktigt som planerat, så jag får sticka iväg på ärenden idag istället. Efteråt ska jag försöka få med mig sambon och vovven ut till ett ställe, perfekt att fota där! Och samtidigt får vi oss en rejäl promenad.


Men nu får jag göra mig iordning, sambon är nog hemma om en liten stund!

Du har en fågel

Jag dör av skratt !

Min förmiddag

Förmiddagen har varit otroligt lugn, av någon konstig anledning vaknade jag 07.15 och var utvilad. Så det var bara att skutta upp ur sängen. Har inte hunnit med något speciellt än idag, men måste ut till köpcentret innan dom stänger. DVDn har var trasig länge men jag har inte fått tummen ur o lämna in den. Men idag ska det fixas! Ska även kolla på ett par nya skor när jag ändå är där ute, efteråt blir det förmodligen fika hos svärmor.

090905 - Då kör vi

 

För en tid sen tillbaka valde jag att ta en paus ifrån bloggandet, även mycket annat runt omkring Internet. Jag började mer eller mindre tröttna på allt, jag själv kom in i en period där jag inte mådde så bra och valde att avstå från många saker. Vilket jag är glad över idag. Jag mår hur bra som helst, det var riktigt länge sedan jag kände mig såhär. Nu är det en ny start för mig och min familj. Vi är på rätt spår och jag kan inte vara  l y c k l i g a r e !

 

Ny design har tillkommit som ni gamla läsare kanske märker av, även en del nya kategorier är införda. Jag hoppas ni gillar det som kommer skrivas här, är det något ni undrar över är det bara att höra av sig kommentarsfältet eller skicka iväg ett mail, illya@live.se

 

 

Och ett jätte tack till Beatrice som ordnat med designen!

 

 

 

 

 

 

 

 


Snart


Nu förhoppningsvis i slutet på veckan ska bloggen vara igång som vanligt igen, det är bara ett par sista saker som måste göras färdigt. Bloggen kommer ha ett helt nytt utseende, även innehållet. Jag hoppas ni kommer gilla det ni får se och läsa. Håll utkik så hörs vi snart igen.
RSS 2.0