Jag tycker till


Hiss;

- Dom få varma dagarna
som kommer emellanåt lär man sig uppskatta nåt otroligt. Efter några dagar/veckor med konstant regn och blåst piggar det upp en när det för en dag blir som en "sommardag". Humöret ligger på topp och man blir väldigt glad.

- Att ha ett fast jobb som läget är för tillfälligt känns väldigt skönt. Fler tusen människor har antingen fått avgå, blivit varslade eller sparkade över en dag. Det är helt sjukt vad det har ställt till det. Och jag är väldigt glad i detta läge att jag jobbar inom pappas företag, där sitter jag säkert!


Diss;

- Hösten närmar sig med stora steg och jag känner mig inte alls redo för det, än. Sommar kan vi väl knappast säga att vi har haft och från ingenstans har det plötsligt börjat mörkna otroligt fort, det är blåsiga och kalla dagar. Regn ska vi inte prata på. Nej usch, hösten är inget för mig.

- PC data finns det något värre? Jag förstår inte människor som köper PC år efter år. Dom håller max 3 el 4 år sen är det dags att köpa en ny. Redan efter 1 månad kan man märka på datorn att den är trög eller att något felar på den. Nästa gång det är dags att köpa ny dator på jobbet hoppas jag att det blir en Apple som jag har hemma.  Förbättra PC!






Håller du med mig eller inte?
Tyck till!



Kommentarer
JENNY HSU ♥

Haha, jag har haft min PC dator i sex år nu... klart att den är segare än den nyaste datorerna, men den har varit väldigt peppar peppar krångfri de här åren.. men jag vill köpa en ny.. den börjar bli lite gammal och rostig, men annars funkar den toppen!

2009-09-09 @ 14:33:24
URL: http://yannii.blogg.se/
JENNY HSU ♥

Hihi, Taack! ♥

2009-09-09 @ 15:09:36
URL: http://yannii.blogg.se/
Erica

Tack så mycket <3

Med systemkamera har jag fotat i ca 10 månader :D Men jag har fotat innan det med en kompaktkamera ^^

2009-09-09 @ 15:21:50
URL: http://aerandir.blogg.se/
patricia

SV: tack =) alltid kul att höra ! och jo allt är bra med mig. gulligt att du frågar!



jag borde också ha hiss och diss kategori på min blogg ! det är så kul och läsa ! ocg vet du ? jag hör till den där PC kategoriserade folkmassan. och jag tror jag är rädd för mac datorer. För även om min dator krashar och åker in på akuten med jämna mellanrum så vågar jag inte köpa en mac! jag kommer ju inte fatta något, eller jag känner att jag har mer kontroll när jag sitter vid en pc... hmm ... fast det är väl dags snart att följa trenden>_<

2009-09-09 @ 15:38:51
URL: http://pattypoopi.blogg.se/
Anni

sv: tack, ha en bra kväll!

2009-09-09 @ 17:21:06
URL: http://annizplace.blogg.se/
JENNY HSU ♥

Haha, jag hoppas bara att min lilla pc överlever ett tag till.... innan jag har råd att köpa en ny! ser fram emot det haha

2009-09-09 @ 18:51:15
URL: http://yannii.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Här skriver du ned din kommentar:


RSS 2.0